Marine

marine-picleftGugliotta & Co tilbyder også et meget bredt program af pumper til marinesektoren. Vi er stolte over at kunne tilfredsstille de krav der stilles af såvel de helt små, samt de helt store skibe. Vi leverer marine pumper med kapaciteter fra nogle få liter i minuttet og op til 3.500 kubik meter i timen.

I denne sektion af vores hjemmeside, har du mulighed for at finde marinepumper i forskellige udførelser. Du vil finde, spulepumper, lænsepumper, selvansugende centrifugalpumper, selvansugende sidekanalpumper, samt de mere almindelige centrifugalpumper.

Du vil også kunne se diesel- og eldrevnepumper, og har du ellers brug for en remtrukket udgave, kan du her finde den model der passer dig bedst, om det så er med manualkobling, hydrauliskkobling eller elektromagnetiskkobling.

Har du brug for certificerede pumper, kan vi også levere typetestcertifikater fra lige netop det certificeringsselskab du måtte have brug for.

Vi har mange reservedele på lager, men vi ved jo også at det er vigtigt med et servicecenter tæt på dit skib, derfor har vi lavet aftaler både i Danmark samt i andre lande, for at du kan finde den rigtige tekniske assistance, tæt på hvor skibet lægger anker hvis det er påkrævet.

Vi er også stolte over at være distributør af Pompe Garbarino SpA
Pompe Garbarino SpA samt IFP, Forani & Pecorari, samt firmabidragyder til det danske Skibsteknisk Selskab.

Finder du ikke det du søger efter, er du altid velkommen til kontakte os for en uforpligtende snak.

God fornøjelse !

Gugliotta & Co. Marine Team