Vakuum

Gugliotta & Co er din vakuumspecialist.vacuum
Inden for vakuum er ingen opgave hverken for stor eller for lille hos os. Vi løser opgaver i hele vakuumspektrumet: fra det såkaldte Ultra Høje Vakuum, til Rå Vakuum.

Vores vakuumpumper og ingeniørløsninger ses i dag i forbindelse med laboratorieudstyr, pneumatiske sendesystemer, inddampere, autoklaver, industristøvsugere, grafisk udstyr, pakkemaskiner, automobilindustrien, vakuumløftere og meget mere.

Også i vakuumsektoren ligger vores fokus i at udvælge den rigtige ingeniørløsning til en given applikation. Vi sælger aldrig en vakuumpumpe uden at forstå processen hvori vakuumpumpen indgår. Dette er vores vigtigste salgsparameter.

I vakuumsektionen på denne side vil du finde kapselblæsere, sidekanalblæsere, lamelpumper, stempelpumper, væskeringsvakuumpumper, skruepumper og vakuummotorer. Ved at rette henvendelse til os, kan vi også udvælge de rigtige turbomolekylære pumper, diffusionspumper, samt andet udstyr til ultra høj vakuum.

Vores specielle ingeniørløsninger og systemer inkluderer også centrale eller decentrale vakuumanlæg. Afhængig af applikationen kan vi overveje forskellige løsningsmodeller til netop dit anlæg. Vi er eksperter i at kontrollere vakuummet og at spare på vand, el, og evakueringstid.

Besøg eventuelt også vores hjemmeside som omhandler vakuumpumper

God fornøjelse!

Gugliotta & Co, Vakuum Team