Tryk

I denne sektion vil du finde oplysninger om maskiner beregnet til at generere trykstigning inden for luft og andre gasarter.Vores leveringsomfang inden for tryk kan deles i 4 hovedområder:

  • lav tryk stigning: ventilatorer
  • middel tryk stigning: Kapselblæsere, sidekanalblæsere, oliefri lamelkompressorer samt enkeltrins turbokompressorer.
  • middel høj trykstigning: Lammelkompressorer, flertrins turbokompressorer samt skruekompressorer.
  • høj trykstigning: kompressorer til brint samt andre eksplosive gasarter.

Det er som bekendt ikke nok udelukkende at definere disse maskingrupper, ud fra den trykstigning de er i stand til at levere; volumenstrømmen er lige så vigtig; med andre ord, er det altid driftpunktet eller -området der er med til at definere maskingruppen til en bestemt applikation.

Derudover er selve processen hvori maskinerne indgår af afgørende betydning. For eksempel er en turbokompressor ikke altid velegnet til processer med konstant volumenstrøm og varieret tryk. Tit vil man i sådanne situationer vælge en kapselblæser, hvis kurvekarakteristik tillader drift som beskrevet.

Drifttemperatur samt gasart er også af afgørende betydning for maskinkonfigurationen. Vi er også i stand til at løse de fleste opgaver inden for korrosive eller eksplosive miljøer.

Vores leveringsprogram opfatter også API 618 kompressorer og lang de fleste produkter kan leveres i ATEX udførsel.

 

Finder du ikke den specifikke løsning du søger efter på disse sider, kan du altid kontakte os. Det er tit at vi kan løse eller vejlede om løsningsmodeller til forskellige applikationer.

God fornøjelse!

Gugliotta & Co.; Tryk Team