Biogas

Salg gennem kundetilpasset dimensionering

Lige som i de fleste af vores industriprodukter, sker salget af udstyr til biogasanlæg, udelukkende gennem specifik dimensionering af hver enkel del-komponent der forespørges om.

Biogassektoren i Danmark har udviklet sig markant gennem de sidste år. Anlæggene bliver større og større, og det stiller større krav til alle de involverede parter i branche. I dag stilles der bl.a. krav om certifikater, sikkerhed, miljøbeskyttelse, lydniveau, kundespecificerede dokumentation, forbrændingstemperatur for fakler, optimering af effektforbrug, automatisering, og meget mere. (fortsætter under billedet)

Gugliotta & co, som leverandør til biogas-branchen, leverer ikke kun maskiner. Derimod har du i os en teknisk stærk og velfunderet samarbejdspartner, som er i stand til at levere kundespecificerede løsninger, udarbejde special dokumentation, foretage professionelle lydmålinger med certificeret måleudstyr, måle og dokumentere effektforbrug, give ingeniørrådgivning og sidst men ikke mindst, servicere og reparere enhver af de maskiner og komponenter vi leverer, både på eget værksted eller på sitet.

Hver gang tjekker vi desuden kundens specifikationer gennem egne beregninger, og uden ekstra omkostninger for vores kunder. Det er dyrt at begå en regnefejl før bestilling: Hver gang i bestiller varer hos os, kan I være sikkert på, at vi vil gøre vores aller bedste for at undgå ekstra omkostninger relaterede til fejldimensionering.

Hos os køber du mere end komponenter til biogasanlæg. Driftsikkerheden, kvalitet og konkurrencedygtige priser er altid med i købet.