Gas fakler

Gasfakler

Hver gang I forespørger efter en gasfakkel hos Gugliotta & co, får I også adgang til vores rådgivning og ekspertise. I samarbejde med italienske Progeco,  er vi i stand til at udføre og designe efter de specifikationer der bedst passer til de krav der bliver stillet i ethvert biogasanlæg, om det så er støjniveau, forbrændingstemperatur, styring og ikke mindst driftsikkerhed, er vi altid i stand til at finde en passende løsning.

Med mere end 20 års ingeniørerfaring indenfor gas og luft maskiner er vi i stand til at rådgive og regne på tingene før at vi sætter produktionen i gang. Vi kan ofte energioptimere, og sørge for at vælge den helt rigtige fakkel og booster-blæser til netop dit anlæg.

Vores serviceafdeling kan også hjælpe dig med både reservedele samt serviceeftersyn, og med en servicekontrakt hos os, er du sikker på at din fakkel altid lever op til dine forventninger, og starter hver gang den skal bruges.

Afhængig af den fakkelløsning du vælger, kan vi også sikre en fornuftig forbrænding af gasserne. Vores højtemperaturfakler sikre eksempelvis forbrænding ved mere end 900 grader C.

Besøg eventuelt også vores hjemmeside som omhandler vakuumpumper