Biogas blæsere

Biogas blæsere og biogas kompressorer

atex

I samarbejde med Mapro International, tilbyder vi nok verdens største produktprogram inden for biogasblæsere og biogaskompressorer.

Mapros produkter er af meget høj kvalitet og med flere tusinde biogasmaskiner installeret verden over som reference.

Sidekanalblæserene er special konstruerede til biogas applikationer og i flere udgave afhængig af specifikationer, bl.a. med dobbelte akseltætninger, by-pass ventiler til gas recirkulation, m.m. Produktprogrammet inden for biogas spænder fra specialfremstillede ATEX sidekanalsblæsere i et eller to-trins udgave. To-trins sidekanalsblæsere er i stand til at klare trykstigninger på op mod 450mbar.

 

biogas1

Skal trykstigningen være større, springer vi over til vores Turbotron program, med en volumen flow på op mod 2000m^3/h og en differencetryk på op mod 850mbar.

turbotron1

Ved brug af vores  lamelkompressorer, som er special fremstillet til kompression af biogas og andre eksplosive gasser, kan vi klare op mod 21600m3/h og trykstigninger på op mod 8 bar.

biogas2

MCF390 samt MCF500 serien, er en centrifugalventilator løsning i støbt aluminiumslegering,  special velegnet til bl.a. rå biogas, disse gasblæsere kan tåle til og med 9000ppm H2S, med en volumenflow op mod 2500m3/h og en trykstigning på op mod 140mbarG. MCF-serien er , og leveres som ATEX zone 1 eller 2, både udvendig og indvendig.

 

mcf

Programet af biogas maskiner suppleres med vores flertrins centrifugalblæsere. Volumenflow op til 3600m3/h trykstigning op til 950mbarG

Biogas flertrins centrifugfalblæser

SE TEKNISK KATALOG