Vi introducer Turbotron

Gugliotta & co intorducer Turbotronturbotron1

Turbotron er den ultimative blæser for Luft, Naturgas, Biogas, samt andre gasser, inklusive korrosive.

Og fås også ATEX certificeret når påkrævet

Turbotron er en maskine med periferisk toroidal kanal, som kan sammenlignes med sidekanalblæsere eller ringkammerblæsere, men med en revolutionerende heliflow løbehjul samt en kanal udviklet gennem mangeårig udviklingsarbejde og test. Med denne løbehjul og kanal design, kan der opnås en performance som ligger tæt på hvad det er muligt at opnår med positive blæsemaskiner så som kapselblæsere, med den fordel, at ingen af de associerede problemer som kendetegner de sidste nævnte opleves i den nye design, men som derimod giver nogle nye fordele så som lav støjniveau, fri for pulsationer og vibrationer, 100 % olie fri, og lave vedligeholdelses omkostninger (begrænset til at rense indløbsfilteret samt fedtsmøring af lejere i ny og næ).

Denne nye teknik tillader trykstigninger på op mod 850mbarG, og for den nuværende produktprogram, en volumenstrøm på op til 2000m^3/h.

turbotron

Ved eventuelt udskiftning af lejere, kan dette ske uden afmontering af blæserhuset.

I Turbotron designet, er den indsugede gas tvunget gennem to periferiske kanaler som er parallel tilslutede, eller, ved at modificer ind- og udløbsporter, kan man ekskludere den ene kanal for på den måde at reducer volumenstrømmen med det halve, samtidig med, at trykket forbliver uændret.

Turbotron tillader rotations hastigheder fra 2000 til 5500RPM, som dermed giver mulighed for et stort operationsområde med same maskinstørrelse.

Blæserhuset er ligesom løbehjulet lavet af aluminium legering og akselen af stål. Ved at bruge forskellige type akseltætninger, kan der tillades drift med de fleste industrielle gasser samt med natur gas og biologisk gas. Ved at behandlet de våde interne områder i Turbotron kan den også tåle korrosive gasarter.

Produktprogrammet suppleres med en komplet liste af tilbehør så som filtrere, lyddæmpere, non return ventiler, tryk og vakuum sikkerhedsventiler, manual og automatiske cut-off ventiler, manometre, termometer, vakuum målere, og diverse temperatur-, og tryk kontakter, samt lydkabinetter.

atex