CDS (to-trins)

To trins væskering vakuumpumper serien af typen CDS og NP er velegnet for højvakuum applikationer. Den eneste forskel mellem CDS og NP er lejerpartiet der for CDS er kompakt, og integreret i selve vakuumpumpen. Både CDS og NP serien er designet således at det er muligt at tilpasse rotores tolerance aksial fra den udvendige side af vakuumpumpen, på den måde er det meget enkelt af tilpasse tolerancerne mellem løbehjul og statorhuset, for således at opnå høje virkningsgrader.

cds_fotolav

Med CDS serien, kan der opnås en volumenstrøm fra 20 til 1000 m3/h tør luft ved 20°C og en maksimal vakuumværdi på 33 mbar absolut når servicevæsken holdes ved 15°C. NP series fås med en volumenstrøm på op mod 3150 m3/h.

For op til 15 kW (50 Hz) or 18,5 (60 Hz) udgaverne leveres vakuumpumperne enten som bare shaft eller med separat; for større modeller fås du kun som bare-shaft.

Pumperne udføres som standard i støbejern og med løbehjulet i bronze eller rustfrit stål eller helt i AISI 316 rustfrit stål. Alt efter kundens ønske vil vakuumpumperne kunne produceres i andre metallegeringer. Standardmæssigt monteres de med mekaniske tætninger, dog vil det også være muligt at montere dem med pakbøsning.

Leveres også i version ATEX Zone 1 eller 2.

atex

Besøg eventuelt også vore hjemmeside som omhandler vakuumpumper

Vakuumpumperne er velegnede til transport af luft, gas, damp, og selv opslemmede væsker. De anvendes i den kemiske industri, i fødevareindustrien, i den farmaceutiske industri, i tekstilindustrien, i papirmøller, og hvor der er brug for at skabe vakuum i fordamp­nings-, tørrings-, pulver- og imprægneringssystemer. De anvendes også til at prime centrifugalpumper.

principvakuumring