LEX (medium)

LEX pumper er designet for små og middelstore volumenstrøm med en vakuum niveau op til 35-40 mbar(A), pumperne er udstyret med et særligt lejehus med indbyggede kuglelejer, som bærer de roterende dele. Denne konstruktion gør, at man kan opnå den største driftssikkerhed selv for store enheder, samtidig med at man bibeholder den samme konstruktionsmæssige enkelthed samt perfekt indjustering med motoren, som i dette tilfælde er en UNELMEC, B5.

lex

De to standardkonstruktioners ubevægelige dele er udført i støbejern (ASTM A278 Cl. 250) eller rustfrit stål (ASTM A351 CF8M). Pumpehjulet er altid udført i bronze eller rustfrit stål, hvilket forbedrer korrosionsbestandigheden og mindsker slitagen, der kan forårsages af hulrumsdannelser, samtidig med at pumpens driftssikkerhed stiger kraftigt.

Vakuumpumperne everes også i version ATEX Zone 1 eller 2.

atex

Besøg eventuelt også vore hjemmeside som omhandler vakuumpumper

Vakuumpumperne anvendes til at transportere luft og gasser, selv med opslemmet væske, forudsat at de ikke indeholder faststoffer eller støv. De anvendes særligt i den kemiske og farmaceutiske industri, i fødevare-, tekstil og plastikindustrien samt til gas- og dampudvinding, til fordampning og vakuumimprægnering.

teflonate_foto

De kan også leveres med forskellige slags interne belægninger (ECTFE, ETFE, PFA) alt afhængig af den eventuelle agressivitet af mediet.

Samme serie kan leveres med magnetisk kobling hvor påkrævet; især velegnet til eksplosive eller agressive medier.

principvakuumring